lt
2019-07-09 į sąrašą

Staliuką mylimiausiuose Kauno restoranuose kviečia rezervuoti internetu

Pasaulyje populiarioje naujų skonių atradimui, arba GASTROliavimui, pritaikytoje platformoje „Tablein“ rasite kelias dešimtis Kauno restoranų.

Atrasti geriausią ir skonį labiausiai atitinkantį restoraną bei žaibo greičiu jį rezervuoti – ne visuomet lengva misija. Būtent todėl pasaulyje vis daugėja sprendimų, leidžiančių be vargo patirti maisto kultūrą ir ja mėgautis. Patogia naujų skonių atradimui, arba GASTROliavimui, pritaikyta internetine platforma „Tablein“ jau gali naudotis ir kauniečiai.

Sėkmę atrado svetur

„Tablein“ įkūrėjai kauniečiai „Internet Marketing Solutions“ pirmiausia laimės žvalgėsi svetur: sistema pradėta kurti 2013-aisiais, nesulaukus didelio maitintojų dėmesio Lietuvoje, paslaugą pradėta siūlyti užsienio rinkoms. Dabar „Tablein“ internetines rezervacijas priima restoranai net 52 pasaulio šalyse, tarp kurių – JAV, Didžioji Britanija, Ispanija, Suomija, Kosta Rika, Saudo Arabija.

„Restoranui įsidiegus sistemą, rezervacijos gali būti atliekamos visą parą iš bet kurios pasaulio vietos, procesas automatinis, eliminuojama žmogiškųjų klaidų rizika priiminėjant rezervacijas telefonu ar laiškais“, – sistemos privalumus vardija „Tablein“ produkto vystymo vadovė Eglė Čekauskaitė ir džiaugiasi produkto sėkme: iki šios dienos priimta daugiau nei milijonas staliukų rezervacijų (apie 4 mln. klientų) įvairiuose pasaulio kampeliuose.

Tablein

„Tablein“ nuotr.

Raktas į lietuvių širdis

Pagrindinis „Tablein“ biuras veikia Kaune, tad nenuostabu, jog komandos žvilgsnis vis dažniau krypo į Lietuvą. „Daug keliaujame, akylai stebime užsienio praktiką, todėl tvirtai žinojome, jog lietuviams taip pat reikėjo tokios platformos“, – sako E. Čekauskaitė.

2018 metais buvo sukurta lietuviška visus sistema besinaudojančius restoranus vienijanti portalo versija (www.tablein.lt), o visai neseniai pristatytas ir naujas projektas – „Tablein“ gidas (www.restoranai.lt), kuriame skaitytojams pateikiamos dėmesio vertų vietų rekomendacijos.
„Internetu pirkti buitinę techniką, drabužius, išsikviesti taksi, užsisakyti dar garuojančius patiekalus į namus – įprasta praktika, todėl džiaugiamės, jog į šias įpročių vėžes „Tablein“ mūsiškių buvo priimta greitai ir lengvai“, – apie besikeičiančius kauniečių ir miesto svečių įpročius pasakoja E. Čekauskaitė.

„Žmonės laiką planuoja iš anksto, o staliukus mūsų restoranuose vis dažniau rezervuoja internetu. Telefoninės rezervacijos šiandieną išties tampa retenybe“, – E. Čekauskaitei pritaria Kaune veikiančio tinklo „Piccola Italia“, kurio restoranai jau naudojasi šia sistema, direktorė Vita Bielė.

Ristorante Piccola Italia 1

Kurį staliuką išsirinksite „Ristorante Piccola Italia“? Restorano nuotr.

Kauno gastronominis žemėlapis plečiasi

Ši paslauga vertinga ne tik klientams, bet ir restoranams: ji optimizuoja darbo sąnaudas, padeda vertinti lankytojų lojalumą bei gerinti aptarnavimo kokybę gaunant tiesioginius svečių atsiliepimus. Taigi dar vienas „Tablein“ privalumas – vis auganti miesto restoranų kokybė ir stiprėjantis Kauno, kaip gastronominių atradimų stotelės, įvaizdis. ]

„Kavinės, restoranai, kulinarijos studijos nebėra tik vieta pavalgyti, tai tampa naujų patirčių ir pojūčių vietomis: ragavimas, neįprastų derinių atradimas, senų tradicijų atgaivinimas, gaminimas, kitaip sakant, mokymasis kažko naujo. Gastronomija yra neatsiejama šiuolaikinių kelionių dalis, o Kauno restoranai tikrai turi ką pasiūlyti ir drąsiai gali lygiuotis į užsienyje esančias garsias ir kokybiškas vietas“, – įsitikinusi „Kaunas IN“ turizmo skyriaus vadovė Inga Pažereckaitė-Kalėdienė.

Uoksas 1

„Tablein“ sistema įdiegta ir viename geriausiai vertinamų Kauno restoranų „uoksas“. Restorano nuotr.

Anot turizmo ekspertės, ne atsitiktinai jau trečius metus iš eilės į prestižinio Skandinavijoje leidžiamo restoranų gido „White Guide“ reitingus patenka ir vis kokybiškesnes paslaugas siūlantys Kauno restoranai: „Restoranų įtraukimas į užsienio ar Lietuvos restoranų reitingus tik pagerina Kauno pozicijas gastronominio turizmo žemėlapyje. Restoranų reitingavimas yra puiki priemonė skleisti žinią apie maisto kultūrą ir svarbus faktorius renkantis vietą pavalgyti, atrasti ar aplankyti“.

„Tablein“ sistemą Kaune jau įsidiegė tokie restoranai, barai ir kavinės, kaip „uoksas“, „snobas“, „Momo Grill“, „L’Artisan”, „Hop Doc“, „Monte Pacis“, „Sushi Masters“, „Režisierius“ ir dar kelios dešimtys GASTROliuotojų mėgstamų vietų. Jų sąrašą rasite ir staliuką be vargo užsirezervuosite čia.

„Kaunas IN“ inf. 

Uždaryti

Pažiūrėkite ką gausite! Šios savaitės naujienlaiškis